Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Бившият служител на МВР, който живее в Испания разказа

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Бившият служител на МВР, който живее в Испания разказа
Коментари Харесай

Бившият полицай Ангел Ангелов от Испания: Засекретиха делото за къщата в Барселона

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Бившият чиновник на Министерство на вътрешните работи, който живее в Испания описа за телевизия 7/8 какви са настроенията на българите зад граница преди идните избори: 

" Работя за една американска компания за програмен продукт. Бивс чиновник на Министерство на вътрешните работи съм. Тук съм към този момент 11 години. Заминах, виждайки, че смяната ще се реализира доста мъчно по време на първото държавно управление на ГЕРБ с изгряващата звезда Бойко Борисов. Дадох си сметка, че това е една замръзнала от вътрешната страна в своето развиване нееволюирала система. 

Беше ми по-лесно да се осъществявам в чужбина тогава, в сравнение с да бъда част от система, която не разрешава развиване на хора с виждане за проблемите. Много хора от системата на Министерство на вътрешните работи бързо напуснаха. Тази система не приема тези, които са подготвени да приказват за проблемите с неприкритост. 

Така и не стана ясно дали са взели участие частни охранителни компании в защитата на тези митинги. Някои да е чул формален отговор какви са тези хора с нашивки? За униформеното облекло няма място за тълкования с нашивки или бокс. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи да каже какво вършиха тези хора на площада в София! 
Министерство на вътрешните работи е нефункционираща институция в този миг със свои протежета по места. Бухалка в ръцете на ръководещите. 

За къщата в Барселона ли - продадена е към този момент. Ходих лятото до там. Даже бях направил изследване. Интересното е, че следствието, което се води тук все още е засекретено от няколко месеца. Има поява на забавни обстоятелства. До месец септември от прокуратурата отговаряха на запитвания, от няколко седмици споделят, че не могат да дават информация.

Испанското правораздаване не е от най-бързите, само че е доста дейно. Разследват даже някогашния си крал за рушвет. Едва ли министър- ръководител на отдалечена страна може да ги принуди с нещо да мълчат. Понятието морал за този човек е нещо нереално, непознато. Човек би трябвало да застане с думите си и с лицето си. Такива хора са дебелоглави с персонални ползи. В естествена европейска страна такива хора биха отишли в дъното на политическия живот. 

Пътната инфраструктура в България е второразреден испански път. Ще забележим на 4 април какво можем да вършим " маргиналите и толупите ", когато се обединим.

Единствено всеобщото гласоподаване в България и чужбина би направило по този начин, че корпоративен избор да не е решителен, за това да помислят българите и да гласоподават " - прикани нашенецът оттатък границите на родината.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР